قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه / طب سنتی / انواع روغن / شگفت انگیز ترین خواص روغن کرچک + فواید روغن کرچک برای پوست و مو
خواص روغن کرچک چیست

شگفت انگیز ترین خواص روغن کرچک + فواید روغن کرچک برای پوست و مو

روغن کرچک چیست ؟

این روغن از دانه های کرچک بومی مناطق گرمسیری آفریقا و هند به دست می آید خواص روغن کرچک

حوزه های سلامت بدن ، پوست و مو را در بر میگیرد که در این مقاله سعی میکنیم خواص روغن کرچک

را به طور کامل معرفی کنیم و نحوه استفاده از آن را برای هر یک از اهداف گفته شده بیان می کنیم .

بیایید با خواص روغن کرچک آشنا شویم

خواص روغن کرچک چیست

خواص روغن کرچک برای مو چیست ؟

  • نرم کننده مو
  • افزایش رشد مو
  • جلوگیری از سفید شدن مو
  • درمان عفونت پوست سر

خواص روغن کرچک چیست

نرم کننده مو  :

برای رفع هرگونه مشکل مو میتوانید از روغن کرچک کمک بگیرید استفاده از آن برای موهای آسیب دیده

و خشک بسیار موثر است پس یک قاشق چای خوری روغن را به نرم کننده موی خود اضافه کنید و آن را

به خوبی تکان دهید و پس از شامپو کردن موها استفاه کنید این باعث میشود که رطوبت در موها باقی

مانده و از خشکی مو ها جلوگیری میشود .

افزایش رشد مو :

این روغن دارای اسید های چرب امگا 3 میباشد که برای سلامت موها ضروری میباشد به علاوه باعث

افزایش گردش خون در پوست سر میشود و از موخوره جلو گیری میکند و برای رشد موها بسیار موثر

است موها را مرطوب و نرم نگه میدارد ، کافیست پیش از حمام مقدار کمی روغن را بر پوست سر

ماساژ دهید این باعث پرپشت شدن موها نیز میشود .

جلوگیری از سفید شدن مو :

استفاده از این روغن باعث تثبیت رنگدانه های مو میشود پس اگر نگران سفید شدن مو هایتان هستید

از خواص روغن کرچک بهره مند شوید و مانع آن شوید .

درمان عفونت پوست سر :

این روغن دارای خواص ضد قارچ و ضد باکتری است که میتواند با میکرو ارگانیسم ها و قارچ ها مقابله کند

عفونت در پوست سر میتواند منجر به شوره سر ، کچل شدن و خارش سر شود ، برای رها شدن از این

مشکلات از روغن کرچک استفاده کنید .

توصیه میشود از مقاله ” پرپشت کردن مو ” دیدن فرمایید .

خواص روغن کرچک برای پوست چیست ؟

  • از بین بردن لک
  •  مرطوب کننده پوست
  • مبارزه با آکنه
  • جلوگیری از علائم ترک خوردگی
  • کاهش رنگدانه پوست
  • درمان التهاب
  • جلوگیری از پیری پوست

خواص روغن کرچک چیست

از بین بردن لک :

همچنان وجود اسید های چرب در این روغن باعث از بین بردن جای زخم ها و لک های پوست میشود این

روغن به آرامی به داخل بافت زخم نفوذ کرده وبا تشویق رشد بافت های سالم اطاف زخم  باعث محو

شدن آن میشود اما باید بدانید که نتایج یک شبه مشاهده نمیشوند و برای رسیدن به مطلوب خود باید

صبر داشته باشید و مرتب از آن استفاده کنید

مرطوب کننده پوست :

اگر به دنبال یک مرطوب کننده طبیعی و ارزان قیمت هستید از خواص روغن کرچک غافل نشوید این روغن

باعث احیا و بازسازی پوست میشود و رطوبت آن را تامین میکند آنچه شما نیاز دارید تنها چند قطره روغن

است که باید پس از تمیز کردن صورت به صورت دایره وار روی پوست اعمال کنید این ماده یک آبرسان عالی

است که از هیداتاسیون سلول های پوست جلوگیری میکند و به همین علت در ترکیبات بسیاری از

محصولات بهداشتی و آرایشی استفاده میشود

مبارزه با آکنه :

روغن کرچک حاوی اسید ریکینولئیک میباشد که از باکتری عامل آکنه جلوگیری میکند و لایه برداری موثر

آن باعث کاهش مشکلات پوستی میشود کافیست چند قطره روغن را بردارید و پس از آنکه خوب صورت

را شستید به آرامی روی پوست ماساژ دهید و اجازه دهید شب روی صورت بماند و صبح روز بعد آن را

با آب ولرم بشویید ، افرادی که آکنه دارند معمولا از سایر روغن ها خسته میشوند زیرا منافذ پوست را

مسدود میکنند و مشکلات را بدتر ولی روغن کرچک یک روغن سبک است و این مشکل را ندارد .

جلوگیری از ترک پوست :

علائم ترک پوست بیشتر در زنان باردار مشاهده میشود زیرا در یک دوره کوتاه پوست آن ها مقدار زیادی

کشیده میشود و اگر پوست از حالت الاستیسیته مناسبی برخوردار نباشد ترک میخورد .

استفاده از روغن کرچک که حاوی اسید های چرب است به صورت موضعی و در دو ماه آخر بارداری میتواند

از بروز علائم کشش پوست جلوگیری کند .

کاهش رنگدانه پوست :

اسید های چرب به ویژه اسید چرب امگا 3 موجود در این روغن با آب رسانی به پوست و و افزایش رشد

بافت سالم باعث از بین بردن لکه ها و نرم شدن پوست میشود دی این میان خواص روغن کرچک  برای

کاهش رنگدانه پوست است که باعث کم رنگ شدن و محو شدن تدریجی لک ها میشود .

درمان التهاب :

این روغن دارای خواص شیمیایی خاصی است که مانع التهاب میشود کافیست مقداری از روغن را با پنبه

به قسمت ملتهب پوست اعمال کنید و پس از 1 ساعت آن را بشویید التهابات پوستی ممکن است عامل

آکنه و خشکی پوست شود .

جلوگیری از پیری پوست :

این روغن به عمق پوست نفوذ کرده و باعث تولید کلاژن و الاستین میشود که هردو موادی ضروری برای

شادابی پوست است از این رو استعمال این روغن منجر به جوان شدن پوست و جلوگیری از خطوط پیری

و شل شدن و افتادگی پوست میشود به علاوه میتواند خطوط ریز اطراف چشم را نیز درمان کند ، استفاده

موضعی از این روغن شگفت انگیز را برای حفظ سلامت پوست خود از یاد نبرید .

توصیه میشود از مقاله ” خواص روغن جوجوبا ” دیدن فرمایید .

خواص روغن کرچک برای سلامت بدن چیست ؟

  • افزایش ایمنی
  • ضد عفونی کننده زخم
  • درمان کمر درد
  • کاهش درد مفاصل و آرتروز
  • ملین
  • درمان عفونت قارچی

خواص روغن کرچک چیست

افزایش ایمنی بدن :

حتی استفاده موضعی از رغن کرچک باعث تقویت مکانیسم دفاعی بدن میشود ، سلول های T-11 در

بدن مسئولیت ایمنی بدن را بر عهده دارند و آنتی بادی ها را علیه پاتوژن ها و سموم تشکیل میدهند

استفاده از این روغن به صورت موضعی تعداد این سلول ها را در سطح پوست افزایش میدهد و همین

باعث افزایش سطح ایمنی بدن میشود

ضد عفونی کننده زخم :

خواص ضد عفونی کنندگی و ضد میکروبی این روغن برای درمان زخم ها و برش های سطحی بسیار موثر

عمل میکند و خواص ضد التهابی آن نیز به طور قابل تئجهی درد را کاهش میدهد

درمان درد کمر و پشت :

اگر از درد کمر رنج میبرید از خواص روغن کرچک بهره ببرید زیرا این ماده یک روش خانگی عالی برای رفع

درد و گرفتگی عضلات پشت بدن به شمار میرود  برای اینکار چند قطره از این روغن را روی کمر بچانید و

به آرامی ماساژ دهید سپس یک پارچه نازک تمیز روی آن قرا داده و کیسه آب گرم را روی آن بگذارید و

اجازه دهید یک ساعت روی بدن بماند این کار را برای 3 الی 4 روز تکرار کنید و از آ لذت ببرید .

کاهش در د مفاصل و آرتروز :

خواص ضد التهابی این روغن را به ردمانی عالی برای درد های مفاصل ، التهاب عصبی و درد های شکمی

تبدیل میکند ، یک تکه پارچه پنبه ای را به صورت مربع برش زده و روی محل درد قرار دهید و روی آن را با

نواری پلاستیکی کاملا بپوشانید سپس کیسه آب گرم یا حوله گرم را روی آن قرار دهید کافیست برای یک

ساعت آن را نگه دارید .

ملین :

اگر از یبوست رنج میبرید میتوانید از روغن کرچک برای رفع مشکل خود استفاده کنید اسید ریکینولئیک

موجود در این روغن باعث ایجاد خاصیت روان کنندگی میشود که در طب سنتی و عامیانه به طور گسترده

از آن استفاده میشود .

درمان عفونت قارچی :

ترکیب فعال اسید آندکیلینیک موجود در این روغن به طور موثر در درمان عفونت قارچی موثر میباشد که

مشکلی برای تمام گروه های سنی محسوب میشود کافیست دو قاشق روغن کرچک را با چهار قاشق

روغن نارگیل مخلوط کرده و در محل قارچ استعمال کنید .

توصیه میشود از مقاله ” خواص روغن سیاه دانه ” دیدن فرمایید .

خواص روغن کرچک برای پاکسازی معده !!

یکی از مهم ترین و شایع ترین علل استفاده از روغن کرچک فواید استفاده از آن برای پاکسازی معده است

به همین دلیل خواص روغن کرچک برای معده را به طور جداگانه مورد بررسی قرار میدهیم .

به علت خاصیت ملین بودن این روغن و همچنین کاهش سطح سموم معده یکی از شناخته شده ترین

راه ها برای پاکسازی معده استفاده از این روغن است که باعث کاهش گاز معده ، تهوع و تحریک پذیری

روده میشود که در طولانی مدت افسردگی و خستگی بدن را کاهش خواهد داد .

خواص روغن کرچک چیست

نحوه استفاده از روغن کرچک برای پاکسازی معده

  • روغن کرچک و آب گرم
  • روغن کرچک و آب پرتغال
  • روغن کرچک و شیر
  • روغن کرچک و زنجبیل

آب گرم :

این روش از هند باستان می آید و در عین سادگی فوق العاده است

یک قاشق چای خوری روغن کرچک

یک فنجان آب گرم

این مواد را باهم مخلوط کرده و دوبار در هفته بنوشید تا باکتری های مضر روده و معده و نفخ را از بین ببرد .

آب پرتقال :

این روشی جدید و نوآورانه میباشد که نتایج شگفت انگیزی دارد

مقدار مساوی از روغن کرچک و آب پرتقال را مخلوط کنید یعنی حدود  50میلی لیتر و سپس به صورت ناشتا

میل کنید پس از 20 دقیقه آب بخورید و سپس هر 20 دقیقه یک لیوان آب بنوشید برای 5 تا 6 مرتبه !!

هنگامی که معده شما تمیز شد و دفع انجام شد مقداری ماست مصرف کنید .

شیر :

یک قاشق روغن را در یک لیوان شیر مخلوط کرده و ناشتا میل کنید این ترکیب از مسمویت معده

جلوگیری میکند کاملا بی خطر است

زنجبیل :

مقداری آب را بجوشانید و تکه های زنجبیل را در آن ریخته و 10 دقیقه بجوشانید سپس آن را صاف کرده

و یک قاشق روغن کرچک به آن اضافه کنید و یک هفته ناشتا مصرف کنید این کار هضم را بهبود میبخشد

مقاله ” خواص روغن کرچک ” توسط تیم کلید زیبایی گرد آوری شده است.

هرگونه کپی برداری از مطالب بالا تنها با ذکر منبع بلا مانع می باشد.

امیدواریم با خواندن این مطالب لذت کافی را کسب کرده باشید.

منبع مقاله :

castor oil

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *